ATN Mars 5 XD

(promo)

Zažijte novou úroveň dokonalosti termovizních zaměřovačů

V rozlehlé krajině lovu vždy hrály technologické inovace klíčovou roli ve zvyšování účinnosti a efektivity loveckých nástrojů. Mezi nejnovějšími inovacemi, které transformují přesné lovy, se nachází revoluční termovizní zaměřovač ATN Mars 5 XD páté generace. Tento moderní termovizní zaměřovač představuje krok vpřed v integraci pokročilé technologie s inovativním designem, což slibuje výjimečný výkon i pro ty nejnáročnější lovce. Srdcem ATN Mars 5 XD je pátá generace senzoru s rozlišením 1280x1024 pixelů, schopný zaznamenávat termální obrazy s neuvěřitelnou jasností.

Tento zaměřovač je vybaven řadou pokročilých funkcí, navržených pro optimalizaci loveckých zážitků. Mezi nimi se nachází integrovaný laserový dálkoměr, který umožňuje lovcům přesně určit vzdálenost mezi nimi a jejich cíli. Ultra-citlivý termální senzor HD 1280x1024, 60 Hz, 12 mikronů, nabízí jasnou a detailní vizualizaci termálních obrazů, a vysoké rozlišení videozáznamu umožňuje zaznamenávání a sdílení každého nezapomenutelného okamžiku z lovu.

Jednou z nejpozoruhodnějších funkcí ATN Mars 5 XD je integrovaný balistický kalkulátor. Tento pokročilý nástroj poskytuje lovcům klíčová data, včetně balistické kompenzace, úhlu střely a dalších, což umožňuje přesnější a účinnější střely. Dále, vestavěné WiFi a Bluetooth umožňují lovcům snadné připojení zařízení k dalším gadgetům a příslušenství, což otevírá svět možností v digitální éře lovu.

Kromě toho je zaměřovač uživatelsky přívětivý díky editoru síťky ATN Reticle Editor, který lovcům umožňuje navrhovat vlastní síťky, které vyhovují jejich specifickým potřebám. Ať už míříte na divočáky, jeleny nebo muflony, Mars 5 XD je dostatečně flexibilní, aby vyhovoval různým loveckým scénářům.

Ergonomický a kompaktní design ATN Mars 5 XD, v kombinaci s přizpůsobitelnou síťkou a dlouhotrvající baterií, činí z něj ideální nástroj pro čelení všem výzvám, které může lovecký terén přinést. Jeho odolnost vůči povětrnostním podmínkám zajišťuje spolehlivý výkon i v těch nejnepříznivějších podmínkách.

Shrnuto, ATN Mars 5 XD páté generace termovizní zaměřovač představuje budoucnost přesných lovů. Díky výjimečnému výkonu, pokročilým funkcím a inovativnímu designu nabízí tento nástroj lovcům nepřekonatelnou výhodu nad cíli. Ať už lovíte v podmínkách nízké viditelnosti nebo na dlouhé vzdálenosti, ATN Mars 5 XD je připraven čelit všem výzvám a zajistit úspěch v každém loveckém dobrodružství.

Pro více informací navštivte stránku ATN Mars 5 XD