Zbraně (cz) v roce 2019

Ohlédnutí za minulostí stránky ZBRANĚ.cz v prvním roce, vyhlídky do roku nadcházejícího a novoroční přání

S příchodem nového roku je na místě bilancovat, ohlížet se za uplynulým obdobím a spřádat plány do následujícího roku. Do nedávné minulosti jsme se ale už podívali, do nekonečné budoucnosti jsme nahlédli už v říjnu a není důvod se teď opakovat. V kostce - vydali jsme se na cestu za vybudováním "nejdokonalejší stránky o zbraních na světě" (TM) a to ještě nějakou chvíli potrvá. Zatím to ale jde dobře a pořád je co dělat...

Místo pro bilancování jsme ušetřili, zbývá nám tedy místo pro přání. Přejeme nám všem, aby (minimálně v České Republice) ve veřejné debatě o zbraních převládl zdravý rozum a fakta nad mystifikacemi, polopravdami a zkratkovitými hesly. Přejeme nám, aby zbraňová legislativa v České Republice byla vzorem pro ostatní země a aby zákona dbalí občané naší země mohli nadále nabývat a držet zbraně - zodpovědně, bezproblémově a v souladu s platnými zákony.

Naší stránce pak přejeme, aby se byla užitečným zdrojem praktických informací o zbraních a místem, kde tyto informace hledat a nacházet - snadno, rychle, přehledně. K dosažení absolutní dokonalosti máme ještě daleko, ale jestli chcete, můžete nám v tom pomoci. Jak? Používáním naší stránky, zpětnou vazbou a náměty na zlepšení - vyzkoušejte náš bazar zbraní a snadnost vkládání inzerátů. Pochlubte se fotkami vašich zbraní v galerii fotek. Odpovězte na nějakou otázku v sekci otázky a odpovědi anebo položte otázku. Napište nám svoje připomínky a náměty k některé z mnoha ostatních sekcí našeho serveru.

A samozřejmě to nejdůležitější - všem přejeme do nového roku pohodu, klid a mír. Ano, je to klišé. Doufáme, že to tak zůstane.